Ambalaža

Ambalaža je ta koja brendira Vaš proizvod i čini ga prepoznatljivim na tržištu. Etiketa je ogledalo vašeg proizvoda i prvi kontakt s kupcem. U mogućnosti smo za Vas izraditi sve vrste etiketa na običnim i specijalnim etiketnim papirima u arku kao i na samoljepivim papirima u arku i roli. Isto tako, u mogućnosti smo izraditi etikete na opp folijama u roli i arku kao i shrink sleeve etikete. Bavimo se i proizvodnjom komercijalnih kutija za sve namjene.

 

Etikete u arku (offset tisak)

Etikete namijenjene prehrambenoj industriji na običnom, metaliziranom i samoljepivom etiketnom papiru s mogućnošću tiska u 5 boja, folijatiskom, blindruck-om (reljefni tisak) kao i lakiranjem sa specijalnim lakom (matt ili sjajni), sastava prilagođenim zahtjevima prehrambene industrije.

 

Etikete u roli (flexo tisak)

Samoljepive etikete- s tiskom.
Samoljepive etikete u roli namijenjene za prehrambenu, kozmetičku i ostale industrije na svim vrstama samoljepivih papira s mogućnošću tiska u 8 boja, folijatiskom, blindruck-om (reljefni tisak), sitotiskom kao i lakiranjem sa specijalnim lakom (matt ili sjajni).

Samoljepive etikete- bez tiska.
Samoljepive etikete u roli različitih formata bez tiska (bianco) na običnom i termo papiru za vage, termo pisače, ink jet pisače i sl.

OPP etikete
Etikete na OPP foliji bijeloj ili transparentnoj različite mikronaže s mogućnošću tiska u 8 boja.
Etikete je moguće isporučiti u roli i arku.

SHRINK SLEEVE etikete
Etikete u roli na termo skupljajućem materijalu (PET ili PVC) s mogućnošću tiska u 8 boja. Etikete se isporučuju u otvorenom formatu ili formirane u crijevo (ovisno o liniji za etiketiranje). Prilikom aplikacije termo procesom poprimaju oblik proizvoda.

 

Komercijalne kutije

Sve vrste komercijalnih kutija na različitim vrstama kartona s mogućnošću tiska u 5 boja, folijatiskom, blindruck-om (reljefni tisak) kao i lakiranjem specijalnim lakom (matt ili sjajni).

 
© studio otisak 2008 - 2024