Proizvodi

Naš je cilj pratiti sve zahtjevnije trendove u grafičkoj industriji te omogućiti klijentu da na najkvalitetniji način realizira zamišljene projekte.

 

Ambalaža

Ambalaža je ta koja brendira Vaš proizvod i čini ga prepoznatljivim na tržištu. Etiketa je ogledalo vašeg proizvoda i prvi kontakt s kupcem. U mogućnosti smo za Vas izraditi sve vrste etiketa na običnim i specijalnim etiketnim papirima u arku kao i na samoljepivim papirima u arku i roli. Isto tako, u mogućnosti smo izraditi etikete na opp folijama u roli i arku kao i shrink sleeve etikete. Bavimo se i proizvodnjom komercijalnih kutija za sve namjene.

 

Promocija

Promotivni materijali do formata B1 s tiskom do 5 boja, lakiranjem (matt ili sjajno) kao i sa mogućnošću segmentnog lakiranja.

Sitotisak do 4 boje, a na ostalu galanteriju ovisno o mogućnostima s obzirom na tehničke karakteristike pojedinog artikla.

 

Usluge

Kvalitetan dizajn i grafička priprema garancija su da će proizvod postići željeni cilj, a oglašavanjem putem web-a usmjeravate pozornost na vaš proizvod i usluge. U slučaju potrebe za dotiskom na vaše proizvode u mogućnosti smo ponuditi i uslugu dotiska.

 
© studio otisak 2008 - 2024